DE KIP EN HET EI, EN DE HEBZUCHT

ik denk zo er was een kip en die legde een ei. kosten weet ik niet  .nu jaren later legt een kip een ei en daar zijn kosten aan verbonden . ik snap het niet zo goed maar ja ik begrijp wel dat als je kippen houd in een grote loods dat dat kosten mee brengt .maar het is de hebzucht die die kosten omhoog drijven. zo gaat alles te duur worden voor de gebruikers .dit moet niet kunnen met levens middelen eten moet voor iedereen betaalbaar blijven .de boeren krijgen ook maar weinig van die hebzuchtige winsten die beleggers maken.sterker nog ze moeten leveren onder de kostprijs daar gaat de kip. en daar gaat de boer en daar gaan wij van de honger. de kip en het ei

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.