het goede leven met GOD

AANSLUITEN BIJ HET GOEDE LEVEN MET GOD,JEZUS EN MARIA. ik ………..leg de eed af. ik erken God als schepper van alles. ik weet dat God mij geschapen heeft met een doel. ik weet dat God het goede nastreeft. ik wil dat ook doen. ik weet dat we dienstbaar voor elkaar moeten zijn. ik weet dat ik respect moet hebben voor alles en iedereen. ik weet dat ik naar balans streef in mijn leven. ik weet dat ik altijd kan bij leren. ik weet dat iedereen op hun eigen niveau leeft en leert. ik heb daar eerbied en respect voor. ik zal trouw zijn aan mijn woord en waarheid. ik zal altijd mijn best doen als ik anderen bij sta zonder winst bejag.iedereen is mijn broer en zus. ik hoop en wil dat God mij altijd bij staat op mijn pad naar geluk en vrede .AMEN .       LAAT ONS BIDDEN. God almachtige vader, sta mij en ons allen samen bij om u en elkaar te dienen in ieders voordeel. dank u God, dat ik mag deelnemen aan uw tafel en lid mag zijn van uw familie. AMEN

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.